Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 12-Mar-2006 10:00
bachelorrette holiday - part II
bangun pagi.. gosok gigi.. tangkap gambo.. tepi balcony...
huhuhuhuhu...

so hari ni cuma bermalas-malasan sahaja di apartment..
nak mandi-manda lagik.. aku malas.. budak2 ni pun duk rilek jer..

kemas2.. packing beg nak balik.. sessi fotografi..
tapi camera aku battery week pulak :-(
guna camera si bye aje...


check-out pukul12.. tp tuan rumah tu tak muncul2...
kul12.30 baru dia call.. dia kata tak sempat nak datang ambik kunci..
dah tu.. kul 1.30 gak la baru kitorang dpt check-out..
terus ke pizza hut pekan port dickson... lunch..
pastu anto bye ke batu 4, dia balik ngn parents dia..
ayah dia ada keje kat melaka smlm..

aku+sue+ nadie pun meneruskan perjalanan balik kl.. 8-)
ikut highway.. malas nk ikut jln lama cam haritu..
tank minyak ada 2 takuk lagi.. tapi tak kelip2..
aku rilek je.. dan dan lepas rnr seremban tu.. dia kelip2...
wakakakaakkak aku bawak cam katun laaa takut abeh minyak tgh highway..
sampai la ke kajang... baru isi minyak..
fuh lega...tp kira save gak minyak kete aku ek..
smlm dah berjalan sampai ke melaka.. pastu balik ke kl balik..
minyak rm60 = 30litre... :-> LOL 8-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016