Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 2-Mar-2006 19:00
traffic count survey
hari ni aku keje tak masuk opis. tapi aku ddk tepi jalan duk kira kete. site kali ni adalah di Damansara Perdana Interchange. punye la awal bangun. kul 5.50 pagi Heda dah call kejut aku. belom kul7 aku dah sampai :-> tapi masalahnya counter sume kat Heda.. nak start kira camne kalo counter takde. mampos la kalo nk kira manual.. uwaaa

ekceli.. smlm dah start survey.. tp smlm buat screenline. arini buat junction count. tak cukup org nk buat survey.. satu opis turun site buat counting LOL opis tinggal takde org.. wakakakakakaka... traffic count ni 8 jam tau... stat kul7-10, 12-2 pastu stat balik 4-7....

so, abeh count.. pukul10 tu.. aku pi blk opis.. before tu singgah ioi cash cheque. :-D siapkan drawing sume.. kul 3 pi site balik. before tu singgah MK Project Management. jumpa Mr. Veera. mintak development phase kat dia. kul4 leka duk sembang2 lagi. Heda dah call.. "weiiii... borang survey mana?????" wakakakakakka LOL

kul4 lebih sket stat counting lagik.. sampaaaaiiiiiiii kul7 ptg.. cantik jer abeh survey.. eksiden kt tunnel tu... kete bm langgar kete ape ntah (dah kemek tatau kete ape). DPInterchange tu mmg dah tuko laluan.. jadi us style.. mcm kat cable bridge motorola tu la.. si kete bm nih bukan org situ kut.. tak biasa lalu situ.. dia pi la ikot jln belah kiri.. sekali berdentum la dgn kete silver tu (aku rasa continental car la). ni beberapa shot yg sempat aku amik dari tmpt aku duk lepak sambil mengira kete.. ;-) polis trafik yg cpt giler sampai di tmpt kejadian :-O mana tak cepat.. dowang tgh buat road block kecik kt ramp nk pegi pj tu duk tahan moto..(the other side of tunnel la.. dlm gambo ni x nmpk ok)..

few minutes lps tu.. kawan (or kakak.. or housemates.. or.. etc) kpd mangsa_kebakaran eh.. mangsa kejadian pun sampai.. tp dia pi parking kete kt uturn Jalan PJU8/1 ni.. aiyakkk.. sebbaik dia pun x kene langgo gak..

© Pidgin Technologies Ltd. 2016