Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


sah!!
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
sah



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 9-Mar-2007 17:45
Faze's Wedding - Akad Nikah


Majlis akad nikah berlangsung di Masjid Derga, Alor Setar selepas asar. Pukul 2.30 aku hantar pengantin pompan ke Ayub Mahligai Pengantin kat kepala batas. mekap punya mekap.. terbabas gak la sampai ke 4.30. Bawak kete cam ribut la balik alor setar.. ekekekkekek..

So, tepat pukul 5.45 petang 9/3/2007 maka sah la Fazelina menjadi suri kepada Azlan. Actually ada 3 pasang pengantin dinikahkan hari ni. Dua tema putih. Satu tema kuning. Faze ngn Lan giliran ketiga dinikahkan. Lepas akad nikah. Official photographer amek gambo dorang kat dalam masjid. Lepas tu join hi-tea kat rumah. Amek gambo dalam bilik plak. Sempat tangkap gambo hantaran dua-dua pihak. Lepas tu.. last minute decision... nak amik gambo outdoor plak. So decide nk amek gambo kat Masjid Al-Bukhari, Alor Setar before maghrib kul 7.30. Aku selaku dreba utk hari ni pun mengekor lagi dorang ke Masjid Al-Bukhari pulak.

Tak banyak gambo aku amik.. saje malas. Nanti over-write keje official photographer pulak. Dia di bayo utk amek gambo dgn jayanya. Setakat aku dgn camera kecik tu.. stakat amek gambo suka-suka, seronok-seronok bleh la. So, ini aje la yg ada utk hari ni.. esok punye gambo majlis.. aku up kat entry lepas nih :-D Anyway.. Selamat Pengantin Baru kepada Faze dan Lan. Semoga ikatan yang di bina dimulai dengan Bismillah, diberkati, makmur dan terpelihara hingga ke akhir hayat. Amin!

lawa pulak akak Faze nih pakai tudung ek :-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016