Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


nk bwk gi klinik
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
bwk klinik



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 30-Jul-2006 02:00
boys will be boys
kalo dah namanya budak lelaki.. mmg la nakal sifatnya.. anak sedara aku yg nombo dua..
name: muhammad danish hafiz..
age: setahun 7 bulan..

td lps amik irfan dan danish kat umah abah.. aku duk lepak tgk tv. tetiba kaklong turun bwh muka cuak tunjuk kepala danish berdarah. :-O panik gak aku dibuatnya. tapi disebabkan danish diam tak menangis (actually aku dgr dia melalak kat ats td.. tp igtkan bergadoh berebut toys ngn abg dia cam biasa) so aku buat muka cool je la.. kang aku panik.. mak dia kompom la lg panik.. kan?

aku tgk luka dia.. ala2 dalam je.. darah dah benti sbb mak dia cpt2 taruk minyak gamat td. tapi tak sedap ati sbb nmpk luka tu cam beso jer.. ada la dlm seinci panjang. dia terhantuk kat bucu dinding. aku terus call along suh dia blk sekarang jugak. terasa lama gak nk tunggu dia sampai walaupun tak sampai 10 minit dia dah sampai.. td dia kat kedai dal kt kg pandan.

dowang terus ke klinik kat tmn putra. aku tak ikut sama.. sbb irfan tgh tido kt atas. takkan nk tggl dia sowang2... dalam kul 12.30 camtu baru dowang balik.. tgk danish kepala dah berbalut. sian dia. doktor dah cuci ngan jahit luka tu.. erk :-( mak ngah dia pun tak pernah kene jahit. inikan pulak budak blom reti bercakap.. uwaaaa...!!! :cry: so lepas ni.. doktor klinik tu suh pi sepital.. check.. takot ada internal bleeding. nanti kang jadi penyakit lain pulak. :hopeless:

© Pidgin Technologies Ltd. 2016