Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


tu la jambatan mahal tu
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
jambatan mahal



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 26-Jun-2006 12:14
Jalan-jalan pegi site (part I)
:-> on the 19th sampai la 23rd of June 2006.. aku+heda+dayat pi utara.. jalan-jalan pegi site.
pagi2 aku pegi JPJ Setapak sanun.. pi buat balik lesen kete. sebbaik kejap je dah settle.
aku sampai opis dah pukul 10-11 camtu... sempat duk lepak siapkan keje dulu. dalam kul4 gak la baru gerak dari opis.

dengan muatan yang "penuh" kete ku begitu gagah membelah highway menuju ke sg petani.. LOL
sampai sp dah kul8 lebih. pusing2 cari seri malaysia. huhuhu maklumla masing2 x penah sampai sungai petani. nak jadi cite.. seri malaysia full!!! so pi sp inn.. jugak full!!! pusing2... nampak emerald puteri hotel.. jugak full!! nampak north lodge.. jugak full!!!! :mad_curse: aku dah naik bengang.. x sangka plak hotel2 kt sp ni full ek...

so.. gedebak-gedebuk.. kitorg ddk kt motel tepi stesen bas tu.. hehehe jimat belanja.. murah.. rm60 shj. time tu mmg dh penat sgt.. x larat nk pk tmpt lain... kitorg check-in je lah... oh yer.. kt sp ni kitorg di eskot oleh encik senior iaitu abg zul yg br hari ni ku tau kewujudannya di muka bumi inih.. :P sempat la blanje dia mkn capati sekeping dua.. blk otel.. tgk bola dan bola tgk aku..

esoknyer.. berangkat ke daerah yan. ikot jln singkir. on the way tuh.. singgah opis bas mara amik data. pastu proceed ukur jln buat inventori, amik gambo site sume.. hajat dihati nk gi tgk bridge baru yg mahal tu. tp jln dia teruk sgt. kesian myvi 4wd aku tuh :-S last2 tak jadi la. tp kitorg pi daki gunung jerai pulak.

:-O jgn x cayer.. myvi 1.3 auto naik gunung jerai yg jln dia koner baring 10 darjah SAHAJA..
hahaahha.. belasahhh!!! sebbaik view lawa.. last2 kitorg check in aje kt resort ats tu.. tobat nk turun blk weiiii.. memula igt.. kitorg bertiga je yg check in kt resort tuh.. kul8 gi dinner kt dianya restoren.. nasik goreng paprik (sedap gilak.. rasa cam nk order satu lg jer).. tp nnti abg amik order tu gelak kan pulak :-S "budak gemok kuat mkn.." :-( x jadi order.. masuk tido.. ujan lebat gila.. aku ngn heda dah tatau nk bergulung/berguling cam mana dah.. sejuk ya amat!! bunyik angin langgar pokok tu toksah cite la.. tp dah penat.. tido ngn aman damai gak la..

© Pidgin Technologies Ltd. 2016